KIN SRL IAȘI: Unic importator în România din 2013 al tehnologiei revoluționare STAGIONELLO în domeniul procesării alimentelor tradiționale

STAGIONELLO EVO ® este singurul sistem brevetat şi garantat din inox şi ușă din sticlă, având tehnologie revoluţionară în domeniul procesării alimentelor tradiţionale.  Reproduce climatul ideal pentru conservarea salamului şi a produselor din carne.

Este construită în întregime din inox clasa AISI 304, cu finisaje interioare si exterioare Scotch Brite. STAGIONELLO EVO ® întruneşte toate exigențele de siguranţă U.E. şi este potrivit în a fi utilizat în industria alimentară. Sistemul profesional dual (nu este monobloc) pentru răcire și încălzire cu controlul umidităţii, permite unităţii să atingă temperatura şi/sau umiditatea dorită rapid şi eficient. Clima internă este menținută pentru perioade lungi de timp, datorită izolaţiei din spumă poliuretanică fără CFC (densitate 40/43 Kg m3). Unitatea este echipată cu gaz fierbinte pentru efectuarea decongelării şi sistem de dezumidificare. Uşa are cadrul construit din inox (nu din aluminiu). Sticla de dimensiuni mari dublu vitrată permite operatorului să aibă un control vizual al produsului, dar de asemenea le permite clienților să vadă procesul atunci când îl plasaţi într-un restaurant sau într-o locatie de vânzare în detaliu. Unitatea este echipată cu patru picioare reglabile, care asigură stabilitate completă. Condiţiile sanitare și igienice sunt îndeplinite perfect garantând un produs finit excelent, pe tot parcursul anului.

Un alt dispozitiv brevetat extinde portofoliul de abilităţi Stagionello EVO ®.

Afumarea / Aromatizarea

Această etapă de prelucrare foloseşte lichid de fum natural sau alte arome, în interiorul camerei Stagionello EVO®  la temperaturi scăzute, păstrând în condiții de siguranță autenticitatea produsului.

Umidificare (umiditate)

Este primul sistem brevetat care gestionează umiditatea în interiorul camerei. Nu necesită racord la o sursă de apă externă, deoarece există două rezervoare dedicate pentru furnizarea lichidelor direct atunci când este necesar.

Stagionello Heading:

… cel mai interactiv, intuitiv și didactic sistem de control pentru gestionarea automtă a stagiilor de producţie atunci când prelucrăm produse de carne tradiţionale ….

ClimaTouch ® oferă ușurinţă şi simplitate în utilizare

Nu trebuie să fii un adevărat profesionist pentru a putea folosi sistemul nostru de control pentru a realiza produse tradiţionale, cu numele tău pe ele.

Sistemul de control revoluţionar care gestionează automat toate etapele secvențiale de prelucrare, calculând nivelului pH-ului în timpul procesului de fermentaţie garantează un produs de calitate. Acest software dezvoltat, este dedicat în procesarea alimentelor tradiţionale, ceea ce îl face intuitiv și uşor de utilizat.

Sunt incluse 30 de rețete prestabilite. Aveți posibilitatea de a crea și stoca propriile rețete personalizate, datorită memoriei interne de 352kb. Sistemul de monitorizare HACCP iţi furnizează date despre producție prin intermediul ecranului tactil de 6″. Interfața grafică a ecranului LCD conţine pictograme şi mesaje uşor de utilizat, permițând vizualizarea şi intervenţia cu fiecare etapă de transformare:

SĂRAREA – FIERBEREA – AFUMAREA – USCAREA

CONSERVAREA –SCHIMBAREA AERULUI – RECUPERAREA

Ecranul in mod constant afișează și monitorizează cei mai fundamentali factori :

DURATĂ – TEMPERATURĂ – UMIDITATE – pH

HACCP BOX:

ClimaTouch ® este echipat cu o funcție de înregistrare a datelor, în sistemul de monitorizare a HACCP.

PH PROBE:

Ferment control ® (opțional):

Măsurarea și asistarea în controlul pH-ului este asigurată în timpul procesului de fermentație cu o sondă specializaă prin monitorizarea nivelului de aciditate la nivel celular în produs.

REASONS TO BUY:

Motive bune pentru a alege Stagionello EVO ®

INTEGRAL ASISTATE ŞI GARANTATE!

 • Până la 150 rețete personalizate
 • Dimensiuni reduse; VITRINA MINI 90cm din oțel inoxidabil
 • Produce până la 150 kg în numai 20 de zile tot timpul anului
 • Echipat cu tehnologie DATA-TRACE
 • Controlul pH-ului în procesul de fermentație
 • Economie de energie;
 • Ușor de utilizat, nu necesită experiență
 • Brand-ul tău de salam, pe peretele tău;
 • Uşor de instalat; necesită doar alimentare electrică;
 • Rezultatul a 10 ani de cercetare și dezvoltare la picioarele tale;
 • Suport tehnic de specialitate pentru procesarea și conservarea salamurilor și produselor din carne.

IMPORTATOR: SC KIN SRL IASI