Table scolare magnetice de la un producator de top – EURODIDACTICA

Eurodidactica – producător de top table școlare magnetice – vă invită la tablă, dar nu toți deodată!

În timpul meu, a ieși la tablă se anunța a fi sau un mare dezastru (erai invitat să continui rezolvarea unei probleme despre care habar nu aveai, pentru că tocmai făcuseși, în timp ce profesorul vorbea, un schimb de pumni cu vecinul de bancă), sau un succes răsunător, în cazul în care mama stătuse pe capul tău în ajun, ca să înveți poezia la literatură. Astfel, în concluzie, fie ca era vorba de agonie sau extaz, frustrare sau bucurie – toate atributele gravitau după un ritm necunoscut al alternanțelor în jurul elementului central din orice sală de curs: TABLA.

Lucrurile au evoluat, tabla a rămas tot acolo, dar mult mai prietenoasă cu utilizatorilor săi, indiferent pe ce parte a baricadei se poziționau aceștia.

Solicita o oferta de pret de la Eurodidactica!

Table monobloc, triptice, culisante pe axa verticală sau cea orizontală, cu suprafață verde sau albă, cu posibilitatea de a fi scrisă cu cretă sau marker, pe de o parte, și table interactive, cu sistem multitouch, care permit utilizarea lor concomitentă de către mai mulți utilizatori – toate le regăsiți în oferta Eurodidactica, pe care am completat-o cu produse noi dedicate spațiilor de instruire, pentru a vă ajuta să debutați cu dreptul în acest an școlar!

În funcție de cerințe, aveți posibilitatea de a vă reînnoi sau moderniza sălile de clasă cu echipamente clasice sau tehnologii moderne, care permit, fără alte instalații suplimentare, desfășurarea unor ore interactive, în cadrul cărora ieșitul la tablă să fie un moment  multașteptat! Aveți încredere în ce vă spunem!

Tabla magnetica triptica

Toate produsele respectă cerințele ergnonomice, tehnice și de securitate, fiind certificate cu SR EN 14434:2010 (Table de scris pentru instituţii de învăţământ. Cerinţe ergonomice, tehnice şi de securitate şi metode de încercare corespunzătoare).