KeraTwin® – fatadele ventilate montate pe cladiri de pe toate continentele!

Sistemul de fatade ventilate KeraTwin® K20 este cel mai nou sistem de fatade ventilate produs de Agrob Buchtal, devenind in foarte scurt timp sistemul de fatade ventilate cel mai popular datorita flexibilitatii si modului deosebit de usor de montaj, fiind montat pe cladiri de pe toate continentele lumii!

Sistemul de fatade ventilate KeraTwin® este recomandat in placarea peretilor datorita adaptabilitatii la forme sofisticate de fatade.

fatade

Finisaje tridimensionale care „sparg” monotonia suprafetelor mari

Placile ceramice K20 sunt produse in lungimi cuprinse intre 40cm si 135cm cu un pas de 1mm. Finsajele placilor pot fi de asemenea foarte variate. Suprafetele cu finisaje tridimensionale pot „sparge” montonia suprafetelor mari. Indiferent daca e vorba de o structura ondulata, sinusoidala, dungata sau canelata, daca placile sunt dispuse continuu sau alternativ cu fete plane, aceste suprafete sunt atragatoare si arata perfect, indiferent de locatie.

fatade-ventilate

Avantajele sistemului KeraTwin® K20:

  • usurinta in montaj
  • greutatea redusa a placilor ceramice de 32 kg/mp faca ca incarcatura peretilor sa fie redusa substantial
  • posibilitatea de a fixa placile in pozitie verticala si orizontala
  • posibilitate de montare a placilor pe tavan
  • mare varietate de culori, tipuri de structura si dimensiuni ale placilor

Culorile in care sunt produse aceste placi sunt de asemenea foarte variate. In cazul placilor ceramice glazurate a fost creat sistemul Spectra Viev – un set de culori dispus intr-un tablou ce permite combinarea armonioasa a culorilor pe verticala, pe orizontala si pe diagonala. Sistemul de culori Natura Unglazed este o paleta de culori aplicata fatadelor ventilate ceramice neglazurate, cu aspect natural. Spectrul Design Glazed este o colectie de culori pentru ceramica glazurata, care imita diverse texturi din mediul natural, de la marmura pana la tonuri metalizate si oxidate.

Fatade ventilate din placi ceramice fabricate 100% in Germania

Fatadele ventilate din placi ceramice constituie una din competentele companiei Agrob Buchtal. Intreaga productie a companiei Agrob Buchtal se realizeaza pe teritoriul Germaniei, la fabrica din Schwarzenfeld situata in inima Bavariei, din motive de traditie si convingeri. Intreaga productie de placi ceramice pentru fatade ventilate a companiei Agrob Buchtal se face, fiind inconjurata de depozite de argila de cea mai buna calitate. Agrob Buchtal pune pe primul loc , intotdeauna calitatea produselor sale si siguranta in exploatare. Acest lucru a facut ca Agrob Buchtal sa fie un partener si un furnizor apreciat in intreaga lume, pentru produsele sale. Exporturile Agrob Buchtal acopera toate continentele, principalii clienti ai Agrob Buchtal fiind China, Rusia, tarile arabe dar si tarile din Europa, Statele Unite si Australia. In ceea ce priveste placile ceramice pentru fatade ventilate, Agrob Buchtal produce doua tipuri principale de placi ceramice KerAion si Kera Twin.