Isolier und Daemmtechnik Romania – partenerul de încredere pentru proiectele tale

Prezent pe piața din România din 2008, Isolier und Daemmtechnik Romania este distribuitor de izolații tehnice și termice pentru sistemele de încălzire și aer condiționat, dar și de izolații fonice și protecție pasiva la incendii.

Echipa din țara noastră este parte a grupului IPCOM BV si subsidiara a grupului Isolier – und Dammetechnik Handels GmbH, cu o experiență de peste 20 de ani în industrie.

Ce tipuri de produse oferă Isolier und Daemmtechnik Romania?
În România echipa își desfășoară activitatea în depozitul central de lângă București, dar are punct de lucru și în Timișoara. Printre soluțiile pe care le oferă pieței sunt:

  • Izolații din cauciuc elastomeric, vată minerală bazaltică, vată minerală de sticlă, polietilenă pentru conducte, izolatii acustice pentru instalații de ventilație, protectii passive la foc
  • Soluțiile Isolier und Daemmtechnik Romania include straturi protectoare din oțel galvanizat și aluminiu, folie de aluminiu și folie PVC dur
  • Specialiștii pun la dispoziție și scule, adezivi, benzi adezivate și coliere

Cu cine colaborează compania?
Ideile Isolier und Daemmtechnik Romania se bazează pe mulți ani de experiență în crearea de soluții pentru izolația tehnică. Având în vedere acoperirea la nivel European, compania se mândrește să fie partener cu aproape toți producătorii de vârf de produse de izolare din Europa, fie că vorbim de vată minerală, folii de acoperire sau alte tipuri de material necesare.

Cu ajutorul partenerilor de încredere, Isolier are un portofoliu consistent de peste 7000 de articole gestionate prin intermediul unui sistem performant din Austria.

Echipa de specialiști este mereu pregătită să te ajute și să îți ofere consultanță înainte, în timpul și chiar după finalizarea proiectului. Pentru a intra în contact cu ei și pentru a descoperi mai multe detalii despre produsele Isolier te invităm să completezi formularul de mai jos.