Investitii de peste 425 milioane de RON pentru domeniul Birouri/Comercial in luna iunie in judetul Cluj

IIn luna iunie, la nivelul judetului Cluj, cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere VICTA au fost identificate 17 de santiere, a caror valoare cumulata este de 425,67 milioane RON. Suprafata desfasurata a santierelor depaseste 190.000 mp.

Printre cele mai mari lucrari pentru care se cauta antreprenori se numara si:

  • Extindere si etajare cladire existenta si amenajare birouri. In prezent in incinta de pe str. B.P. Hasdeu exista mai multe corpuri de cladiri care deservesc activitatea Spitalului Clinic de Penumoftiziologie ,,Leon DanielloÔÇŁ. Cladirea blocului alimentar este situata in zona nord-vestica a incintei. Suprafata noua construita propusa va fi de 191,00 mp. La nivelul parterului se pastreaza functiunea existenta de bloc alimentar. Extinderea va adaposti scara care va face legatura intre parter si etaj. La nivelul etajului nou propus se vor amenaja 6 birouri si 2 grupuri sanitare. Planseul existent de lemn, dintre parter si pod, se va inlocui cu un planseu nou din beton armat. Structura de rezistenta a etajului va fi realizata din pereti portanti din zidarie de caramida de 30 de cm grosime, samburi si centuri din beton armat. Peretii vor fi termoizolati cu saltele de vata bazaltica de 10 cm grosime si finisati cu tencuieli decorative de culoare galbena.
  • Cladire multifunctionala birouri IT, parking si apartamente. Constructia propusa pe parcela studiata va avea destinatia de birouri, avand o suprafata a terenului studiat de 2.873,00mp ÔÇô suprafata zona industriala propusa pentru restructurare . Pe amplasamentul in discutie, in prezent, se afla 3 constructii avand functiunea de birouri, magazie ambalaje, magazie, avand regimul de ├«n─âl┼úime parter fiecare construc┼úie. Beneficiarul doreste desfiintarea acestor constructii si construirea unei cladiri de birouri avand regimul de inaltime 2S+P+7E+R, racorduri, bran┼čamente utilit─â┼úii.
  • Cladire birouri S+P+5E+6Er. Autorizatia de constructive este in desfasurare, asa ca din toamna anului 2019, beneficiarul asteapta oferte pentru antrepriza. Suprafata estimata a constructiei va fi de 3000 mp.

Acestea sunt doar 3 din cele 17 de investitii care in prezent asteapta oferte pentru antrepriza. Nu rata posibilitatea de a oferta toate aceste santiere. Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.