Investitii de 55 milioane de RON pentru domeniul Cladiri rezidentiale private in luna iunie in judetul Cluj

In luna iunie, la nivelul judetului Cluj, cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere VICTA au fost identificate 35 de santiere, a caror valoare cumulata este de 55.79 milioane de RON. Suprafata desfasurata a santierelor depaseste 101000 mp.

Printre cele mai mari lucrari pentru care se cauta antreprenori se numara si:

  • Ansamblu rezidential de lux 26 de imobile unifamilaiale P+1E/P+1E+pod cu dotari aferente – Colina Noua. Ansamblul va reuni 26 de case, pe 2 sau 3 niveluri, cu suprafete variabile de la 200 mp pana la 300 mp, pe structura din beton armat, inchideri din zidarie caramida si acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla.
  • Ansamblu rezidential – 10 locuinte unifamiliale. In luna iunie beneficiarul a obtinut PUZ-ul. Suprafata estimata a constructiei va fi de peste 2000 mp.
  • Ansamblu locuinte colective cu 3 imobile, P+3E/P+2E+3Ep – 56 de apartamente. Beneficiarul este interesat sa primeasca pe e-mail oferte de pret pentru otel-beton, ciment, cofraje, caramida de 29/30, hidroizolatie membrana. Imobilul va fi compus din 3 corpuri: C1 cu P+3E, C2 cu P+6E, partial P+3E retras, partial P+2E, C3 cu P+3E, suprafata construita de 4200 aproximativ, pe structura din beton armat, inchideri din zidarie caramida si acoperis tip terasa hidroizolata membrana. Imobilul va ingloba 56 de apartamente.
  • Locuinta unifamiliala Sp+P+1E, bazin vidanjabil si organizare de santier. Beneficiarul este interesat sa primeasca oferte de materiale de constructie: fier beton, caramida, tamplarie PVC, instalatii sanitare, termice si electrice si toata gama de finisaje si intentii de colaborare pe adresa de email. Suprafata constructiei va fi de aproximativ 300 mp.

Acestea sunt doar 4 din cele 35 de investitii care in prezent asteapta oferte pentru antrepriza. Nu rata posibilitatea de a oferta toate aceste santiere. Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.