Dezbatere referitoare la conceperea clădirilor verzi și transformarea clădirilor existente în clădiri verzi

Asociatia The City of Green Buildings, are plăcerea de a va invita la a doua ediție a The City of Green Buildings Conference, care va avea loc in data de 8 Septembrie 2015, in Cluj-Napoca la hotelul City Plaza, începand cu orele 9:00.

Homepage Banner ConferenceEste o ocazie unica, care nu trebuie ratata deoarece se vor prezenta si discuta cele mai recente inovatii, tendinte, preocupari, provocari practice, politice si comerciale intalnite in domeniul cladirilor sustenabile, dar și cele mai bune solutii adoptate.

Editia de anul acesta a conferintei se bazeaza pe o tema incitanta asupra întrebarii “to build or to transform?”, mai precis asupra provocarilor intalnite cand se doreste reabilitarea cladirilor existente pentru a indeplini cerintele necesare unei atestari din punct de vedere a sustenabilitatii.

Totodata, in cadrul conferintei veti avea ocazia sa descoperiti noi talente care ar putea aduce un plus companiei dumneavoastră. Membrii Asociatiei The City of Green Buildings au anunțat participarea celor mai buni studenti de la noi din tara, dar și din Algeria, Egipt, Germania, Portugalia și Italia.

La conferința The City of Green Buildings Conference vor fi prezenți ca si speakeri, persoane care se implica activ in lumea cladirilor verzi. Printre keynote speakerii confirmați în momentul de fata se numara: domnul Dr. Dorin Beu – Președinte al Comitetului National Roman de Iluminat, domnul Serban Tiganas – Presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, domnul Dr. Andrei Ceclan – Doctor în cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, doamna Anamaria Stroia – Expert de mediu, domnul Dr. Calin Ciugudeanu – Doctor în cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Daca nu v-am starnit inca curiozitatea, atunci trebuie sa stiti cateva dintre temele principale care vor fi dezbatute: „Cladiri verzi in sectorul public”, „ A pastra sau a inlocui, dilema constructiilor viitorului”, respectiv “Auditul energetic si studii de caz asupra cladirilor cu consum aproape zero de energie”.

Daca activati in domeniul energetic, a cladirilor sustenabile, arhitectura, ingineria constructiilor, auditului energetic sau alte domenii conexe, sau doriti sa urmati o cariera in acest domeniu, inscrieti-va la conferinta pe site-ul www.thecityofgreenbuildings.com.

Companiile interesate, au posibilitatea de a-și expune munca în acest domeniu prin intermediul standului pus la dispoziție de catre organizatori. Pentru mai multe informatii, va rugam sa-i contactati utilizand site-ul acestora.

Reamintim ca printre organizatori se numără: Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Asociația Studentilor Facultatii de Instalatii din Cluj-Napoca, Liga Studentilor Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Romanian Green Building Council , respectiv cel mai recent partener al evenimentului nostru E.ON România.