Investitii de 1 milion de euro pentru modernizarea unui hotel de 4 stele din Prahova

Una dintre cele mai mari unitati de cazare din statiunea Sinaia, hotelul Rina Sinaia****, controlat de actionari israelieni, are in plan pana la finalul acestui an modernizarea a 60 de camere, dupa ce in 2017 a refacut integral 11 camere din totalul de 246.

Dupa ce am reusit cu succes sa realizam renovarea completa a 11 camere anul trecut, acum continuam procesul de renovare cu alte 60 de camere, care vor fi refacute integral. Hotelul ofera 246 de ca┬şmere, din care 71 vor fi com┬şplet mo┬şder┬şnizate, a┬á declarat pen┬ştru ZF isra┬şelianul Oryah Ben Nissan, CEO al ho┬şte┬şlului, care a preluat conducerea unitatii in august┬á2017. El a condus anterior hoteluri din Tel Aviv si Ierusalim, venind la Sinaia pentru a prelua managementul celor doua unit─â┼úi hoteliere Rina Sinaia si Rina Cerbul.

Vom investi un milion de euro in renovarea camerelor si a spatiilor comu┬şne pentru a pozitiona hotelul ca unul dintre jucatorii de top in Sinaia. Urmeaza investitii mai mari in 2019, a mai adaugat Oryah Ben Nissan.

Sursa articol: zfcorporate.ro

Conform victa.ro, alte hoteluri din judetul Prahova aflate in proces de modernizare sunt Hotel Ioana, Hotel Mara si Hotel New Montana. Afla ce alte proiecte horeca se construiesc in Romania. Fa cunostinta cu Victa, pentru ca meriti o asistenta de vanzari la santiere.