Investiție de 6 milioane de lei în Maramureș: Peste 1230 de poiecte de construcție a spațiilor de agrement în toată țara

Firma Pamira Construct Com SRL din Baia Mare, deținută de familia Ivegheș, intenționează să investească într-un proiect de agrement în zona Nistrului, lângă orașul Tăuții Măgherăuș. Investiția este evaluată la aproximativ 6 milioane de lei, incluzând TVA, și urmează să fie finalizată în cel mult 3 ani de la obținerea autorizației finale. Proiectul vizează construirea unei baze de turism și agrement pe un teren de 5,7 hectare, concesionat de la Primăria locală.

Principalele elemente ale proiectului includ o clădire multifuncțională de 440 mp, cu recepție și spații de depozitare pentru echipamente de agrement. De asemenea, se va amenaja o cupolă geodezică pentru sport și cățărat, o zonă de joacă pentru copii, o pistă de tubing de 150 metri și o pistă pentru biciclete. Proiectul are autorizații în curs de obținere și prevede, de asemenea, căi de acces, spații verzi și o parcare cu 41 de locuri. Accesul publicului va fi de pe strada 110.

Explorează posibilități de implicare în proiectele de dezvoltare a spațiilor de agrement

Implicarea în proiecte de dezvoltare a spațiilor de agrement poate aduce beneficii semnificative atât comunității, cât și dezvoltării afacerii tale. Un pas simplu pe care îl poți face este să verifici dacă județul tău se află pe lista proiectelor de construcție a spațiilor de agremen. Află mai multe și explorează oportunitățile de contribuție accesând Victa.ro.

Verifică lista celor 1235 de poiecte de construcție a spațiilor de agrement din România

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro