INEDIT: Hotelul cainilor indragostiti

In Brazilia, tara ai carei locuitori sunt mari iubitori de caini, fiind natiunea aflata pe numarul doi la numarul de patrupede pe cap de locuitor, s-a deschis primul hotel pentru cainii care doresc sa devina parinti, care dau semne ca vor sa se imperecheze.

Ai spune ca afacerea e una de nisa, ca va muri din fasa, insa a existat un studiu de fezabilitate, iar patronii estimeaza ca vor incasa circa 300.000 de dolari pe luna, conform Vagabondish.

O zi in care patrupedul este lasat in lumea destinata cainilor ajunsi la majorat costa 50 de dolari, insa nu sunt putini cei care, fiind prea ocupati sa se ingrijeasca si de aceasta latura a vietii patrupedului, nu se gandesc de doua ori inainte de a trece la fapte.

„Animalle Mundo Pet” este un hotel cu 8 etaje situat in orasul Belo Horizonte, in sud-estul tarii. Ideea unui astfel de hotel, in care camerele, slab iluminate, sunt tapetate de perne rosii si oglinzi in forma de inimi, este inspirata din hotelurile destinate cuplurilor care vor sa se iubeasca „pe fuga”, asa ca inchiriaza camera cu ora, astfel de imobile impanzind Brazilia.

Patronii, Fabiano Lourdes si sora sa, Daniela, vor sa-si extinda afacerea si in alte orase. Au investit pana acum 1 milion de dolari, angajand 60 de oameni, inclusiv veterinari si alti specialisti. Afacerea presupune si vanzarea de accesorii de lux pentru caini, cum ar fi zgarzi de 1.000 de dolari, cu cristale Swarovski.

Hotelul pe care cei doi il conduc este prevazut si cu un centru de fitness pentru patrupede si un spatiu in care acestea isi pot sarbatori ziua de nastere.

In Brazilia traiesc 32 de milioane de caini, tara fiind depasita din acest punct de vedere numai de SUA.

Sursa
Add a Comment