Industria hoteliera da dovada de implicare in actiuni caritabile

sursa poza

Oaspetii hotelului Athenee Palace Hilton Bucuresti au contribuit la imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor defavorizati din Romania prin strangerea sumei de 5.076,07 RON in cadrul campaniei anuale: “Small Change, Big Difference.”

Campania s-a desfasurat in perioada octombrie-decembrie 2012 atat in Romania, cat si in alte 144 de hoteluri Hilton din 21 de tari europene si a avut ca rezultat colectarea de fonduri totale in valoare de 177.500 EUR. Acesti bani sunt destinati ajutorarii persoanelor din diverse medii defavorizate.

Prin aceasta campanie, oaspetii intregului grup Hilton Worldwide sunt invitati sa doneze 1 EUR, suma facultativa ce se adauga la costul sederii lor in hotelurile participante. Lansat in 2004, programul “Small Change, Big Difference” a strans pana in prezent peste 1.33 mil. EUR.

Un cec in valoare de 5.076,07 RON a fost recent inmanat reprezentatilor Asociatiei OvidiuRo in semn de sustinere a proiectului Fiecare Copil in Gradinita. Acest program sprijina peste 1400 de copii saraci sa mearga la gradinita.

Fundatia „Hilton in the Community” a oferit sprjin copiilor din Romania inca din anul 2003 colaborand activ cu un numar mare de organizatii caritabile precum OvidiuRo, Casa Sperantei (Hospices of Hope Romania Ltd), Fundatia Mia’s Children sau United Way Romania.

Sursa
Add a Comment