Începe Târgul de Turism al României – un regal al ofertelor pentru cele mai frumoase destinații din țară și din străinătate!

Romexpo găzduiește între 17 și 20 noiembrie ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Târgul reunește cele mai mari companii din domeniu care își prezintă ofertele speciale pentru pasionații de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar și pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinațiile exotice și turismul de aventură.

oferte-targ-turism

Vizitatorii au ocazia de a descoperi cele mai bune oferte pentru vacanțele dedicate sărbătorilor de iarnă, pachete turistice pentru piețele de Crăciun din marile capitale europene, pachete pentru vacanțe la sky, oferte last minute ale marilor companii aeriene naționale și internaționale pentru city-breakuri de final de an.

Desigur, ediția de toamnă a Târgului de Turism vine și în întâmpinarea celor care deja se gândesc la sezonul estival, companiile expozante prezentând și pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara anului 2017, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitaţia oraşelor, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice din ce în ce mai vizitate de români precum Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali, Seychelles, Zanzibar, Canare sau Mallorca.

Peste 230 de agenții de turism și tour-operatorii din România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Palestina, Republica Dominicană și Ungaria stau la dispoziția vizitatorilor pentru a crea împreună cu aceștia vacanțe personalizate în funcție de bugetul și preferințele fiecăruia.

Promovarea turismului românesc este o componentă importantă a ediţiei de toamnă a târgului. Romexpo și-a îndreptat atenția și de această dată spre iubitorii de vacanțe autohtone, în cadrul târgului fiind prezente Consiliile Județene din Arad, Arges, Bacău, Brăila, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Neamț, dar și reprezentanți ai orașelor București, Piatra Neamt, Sibiu, Panciu, Sighișoara, Făgăraș, Caracal, Horezu, Techirghiol, Târgoviște, Iași, Băile Olănești Molivisu și Zalău. De asemenea, frumusețile zonelor rurale sunt reprezentate de comunele Drănceni, Dobrosloveni, Tătăruși, Aroneanu, Tupilați, Frumușița, Turia și Cetățeni care vor expune porturi tradiţionale și vor binedispune vizitatorii prin muzica şi dansurile specifice zonei din care provin.

targ-turism

Deschiderea oficială a Târgului de Turism va avea loc joi, 17 noiembrie a.c., în Pavilionul C3, începând cu ora 11.00.

La deschidere sunt așteptați să participe domnul Costin Borc, viceprim-ministru, ministrul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, doamna Anca Pavel Nedea, președinta Autorității Naţionale pentru Turism, domnul Alin Burcea, președintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism – ANAT, domnul Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România – OPTBR, domnul Dr. Mohammad Murad, președintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc și domnul Gabriel Zamfir, președinte executiv al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC.

Mai multe despre ofertele pe care le veți găsi la ediția de toamnă a Târgului de Turism, dar și informații despre conferințele, seminariile și lansările din cadrul târgului aflati accesand ACEST DOCUMENT.