Cum transformi salile de baie ale unui hotel in „galerii de arta”

Igiena si aspectul salii de baie cantaresc decisiv in review-urile pe care le primiti de la clientii dvs., oaspeti ai hotelului. Este motivul pentru care functionalitatea si design-ul baii merita o atentie deosebita. Aici intervenim noi, Delta Studio, la realizarea unei experiente unice pentru clientii dvs.

Indiferent daca amenajam sala de baie a unui hotel de lux pentru o clientela exclusivista sau a unui spatiu de cazare cu un design minimalist, garantam in bugetul dvs., realizarea unui spatiu personalizat, primitor si mai mult decat atat… memorabil.

travertin l'antiq
Delta Studio – Travertin L’antiq

 

Mobilier si decoruri unice pentru salile de baie

Ne mandrim cu o linie proprie de mobilier de baie numita

S M A R T   L U X U R Y

ce cuprinde peste 30 de modele de mobilier de baie pentru hoteluri.

Pentru amenajarea bailor hotelurilor, oferim atat obiecte sanitare la preturi competitive de la prodcatori consacrati precum Vitra, Catalano, Hatria, cat si baterii, cazi si cabine de dus, lavoare si blaturi pentru lavoare in compozit, corian sau quartz!
[Solicita mai multe detalii sau oferta personalizata prin formularul de mai jos]

Sanitare Vitra
Baterii, cazi si cabine de dus, lavoare si blaturi pentru lavoare in compozit, corian sau quartz

 
Fie ca este vorba despre placi ceramice, piatra naturala sau mocheta Delta Studio are o istorie in amenajarea spatiilor publice cu aceste produse. Am realizat cu success SPA-uri deosebite din cadrul hotelurilor si nu numai.
[Solicita mai multe detalii sau oferta personalizata prin formularul de mai jos]

gresie si faianta fap
Gresie si faianta fap


Ne recomanda experienta
Partenerul nostru de incredere, experienta, ne-a fost alaturi si in realizarea unor proiecte deosebite pentru renumite complexe hoteliere precum: International Sinaia, Palace Iasi, Unirea Spa Iasi, Iaki Spa Mamaia, Felix Eforie Nord, City Hotel Ploiesti, Sky Ploiesti, Valea cu Pesti Transfagarasan si multe altele.

SPA - Hotel Iaki Mamaia
SPA – Hotel Iaki Mamaia

 

Renumita pentru autenticitate si calitate, fabrica noastra din Piatra Neamt a facut fata cu brio solicitarilor venite din partea hotelurilor cu care Delta Studio a colaborat de-a lungul timpului.

 
Contactati-ne pentru a schita impreuna,
dupa gust si buget, sala de baie la care visati: