Imobil Mixt de 14 Milioane RON: Progresul Proiectului și Cererea de Materiale

Proiectul prevede construirea unui imobil mixt cu 3 subsoluri, parter, mezanin, 11 etaje și un etaj tehnic. Destinația acestui imobil este diversificată, incluzând apartamente de vacanță, spații de servicii, comerț și alimentație publică. Suprafața totală a construcției va fi de 7000 m², iar valoarea estimată a proiectului este de 14 milioane RON.

Stadiul Proiectului:

Lucrările de construcție nu au început încă, proiectul fiind în prezent în faza de autorizare. Conform dnei. Mureșan, se continuă elaborarea documentelor necesare pentru procesul de avizare. Discuțiile referitoare la progresul proiectului pot fi reluate la sfârșitul lunii iunie. Pentru informații actualizate, se recomandă revenirea telefonică din toamnă.

Căutare de Furnizori:

Chiar dacă proiectul se află în faza incipientă, se caută deja furnizori pentru materialele necesare. Specific, este nevoie de 3500 m² de polistiren expandat și 1500 m² de polistiren extrudat.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.