Hotelurile din Germania au nevoie de romani

Arădenii care au în plan ca în această toamnă să plece peste graniţe, să îşi găsească un nou loc de muncă, pot lua în considerare şi ofertele din Germania. Agenţia Judeţeană pentru Ocupartea Forţei de Muncă Arad a anunţat că o selecţie privind ocupare a 100 de locuri de muncă în Germania, toate în domeniul hoteluri-restaurante.
Cele 100 de posturi sunt împărţite, câte 20, după cum urmează: personal specializat – bucătari/bucătărese, ospătari, lucrători recepţie şi personal auxiliar – ajutor la bucătărie, personal curăţenie cameră.

 

Condiţii

Arădenii care ar dori să aplice pentru un astfel de loc de muncă trebuie să ştie că angajatorii solicită o calificare profesională încheiată, sau experienţă de mai mulţi ani, precum şi cunoştinţe de limba germană: nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru bucătari / bucătărese; nivel minim B2 (vorbirea limbii germane) pentru ospătari; nivel C2 (utilizarea competentă a limbii germane) pentru lucrător recepţie (întâmpinare oaspeţi); nivel minim A2 (cunoştinţe de bază) pentru personal auxiliar.

„Cei care vor reuşi să prindă unul dintre cele 100 de locuri de muncă vor beneficia de un contract pe perioada octombrie-aprilie(2012-2013), timpul de lucru va fi de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de efectuare de ore suplimentare, iar salariul oferit este de 1500 – 2000 de euro brut pentru personal specializat şi 1200-1500 euro brut pentru personal auxiliar”, a punctat directorul AJOFM Arad, Albert Ladislau. De asemenea, cazarea va fi pusă la dispoziţie de către angajator – fie în regim gratuit, fie negociabil.

Sursa
Add a Comment