Pensiune agroturistica cu 7 camere isi cauta antreprenor

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Bihor urmeaza sa se construiasca o pensiune agroturistica pe un teren de 1300 mp.

Potrivit aceleiasi surse, sunt asteptate oferte de servicii de antrepriza antrepriza pentru investitia care cuprinde: construirea unei pensiuni P+M cu 7 camere cu baie proprie si balcon, sala de mese, sala de jocuri, bucatarie si centrala termica.

Proiectul in valoare de 656.983 lei va avea suprafata construita desfasurata de 510 mp, iar sistemul constructiv va fi din fundatii continue din beton, caramizi ceramice Porotherm, acoperis tip sarpanta cu tigla ceramica. In ceea ce privesc finisajele, in caietul de sarcini s-au regasit: glet si vopsea lavabila Policolor, polistiren expandat Baumit si tamplarie PVC.

De asemenea, pensiunea va fi dotata cu fosa septica, sistem de detectie incendiu, sistem de antiefractie si securitate video, panouri solare si aparat de aer conditionat.

Vrei sa ofertezi acest santier? Solicita acum un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.