Hotelul ce se contopeste cu natura indiferent de anotimp

La 1.400 metri altitudine, in inima Alpilor Elvetieni se afla un complex unde luxul, idilicul si grija pentru natura par sa isi fi dat armonios mana. Este vorba despre Whitepod, un concept hotelier unic construit in asa fel incat sa perturbeze cat mai putin cu putinta mediul inconjurator.

Daca ar fi sa ne luam dupa descrierea complexului, primul lucru care te izbeste cand ajungi in Whitepod este linistea deplina. Nu exista masini, galagie sau aglomeratie. Accesul in complex se face pe jos, dupa o drumetie de cateva zeci de minute prin fermecatorul peisaj alpin.

Complexul este compus din 15 case construite sub forma de igloo si imbracate in panze colorate in functie de anotimp, astfel incat sa se contopeasca cu peisajul: alb in timpul iernii si verde vara. Fiecare casuta are o suprafata de 40 mp si este, de fapt, o camera de hotel extrem de calduroasa si confortabila. Asezate pe o platforma de lemn perfect izolata pentru a rezista importiva vantului si gerului, fiecare casa foloseste doar energie regenerabila si resurse locale sau naturale. Designul fiecarei casute este diferit, incluzand elemente decorative vechi specifice zonei sau piese de anticariat.

Pretul este destul de piperat, ajungand la 400 de EURO pe noapte, dar privelistea uimitoare si sentimentul de serenitate pe care ti-l ofera complexul par sa il justifice.

Ce parere aveti? Ati petrece o noapte in acest hotel?

Sursa
Add a Comment