Hotelierii si tenisul

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va construi un hotel şi va amenaja mai multe terenuri acoperite în incinta Centrului Naţional de Tenis, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele FRT, George Cosac.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat că termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2015.
tenis

Potrivit lui Cosac, cele aproximativ cinci terenuri acoperite vor fi pe suprafaţă rapida, iar hotelul va avea aproximativ 30 de locuri, acesta urmând să fie folosit de loturile naţionale.

Dar nu doar statul se implica in acest sport.

Turneele de amatori organizate de www.competitii-sportive.ro au fost sponsorizate cu premii de catre diverse pensiuni sau hoteluri: Hotel Cota 1000, Hanul cu Ursi, Pensiunea Larix si altele.

Alte pensiuni au decis sa faciliteze clientilor sai accesul la terenuri de tenis.

Daca am fi in locul unei pensiuni sau hotel care are terenuri de tenis in dotare…poate nu ar fi o idee proasta chiar sa organizeze turnee de tenis pentru amatori. Jucatorii trebuie sa se odihneasca si sa manance dupa un meci frumos…iar daca este posibil nici un masaj nu ar strica:)