HOTEL & RELAXARE – 1153 de proiecte anunțate în primul trimestru din 2019

În primele 3 luni ale anului 2019, cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere, VICTA, am identificat și monitorizat un număr total de 1153 de proiecte dezvoltate în domeniul Hotel & Relaxare. Acest trend nu face decât să confirme faptul că țara noastră este în continuare o destinație turistică de neratat, astfel este de așteptat ca interesul investitorilor pentru această categorie să fie unul sporit.

La nivel de investiții lunare anunțate, luna martie pare a fi fruntașă cu 550 de proiecte identificate, urmată de luna februarie cu 385 de proiecte identificate și luna ianuarie cu 218 proiecte identificate.

Nord-Vestul surprinde cu cea mai spectaculoasă creștere și 241 de șantiere anunțate

Acest început de an a fost unul de bun augur pentru investitori care s-au focusat în special pe dezvoltarea din punct de vedere turistic a zonei de Nord-Vest. Astfel, cu peste 300 puncte procentuale ca și creștere, această zonă este urmată îndeaproape de cea de Sud-Est și Sud.

Transpuse în număr de proiecte monitorizate cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA, observăm că, din nou, zona de Nord-Vest se plasează pe prima poziție cu 241 de investiții. Ocupanta locului 2 este zona de Sud-Est cu 196 de investiții anunțate, în timp ce locul 3 revine zonei Centrale cu 181 de investiții anunțate. Curios este că, zona care până acum s-a aflat mereu pe podium evidențiind o puternică dezvoltare în materie de investiții realizate, București – Ilfov se află de această dată la coada clasamentului cu doar 62 de proiecte anunțate.

Vrei să ofertezi aceste proiecte? Solicită un demo GRATUIT la VICTA – singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere.