Un grup de afaceri va dezvolta în București proiecte hoteliere în valoare de 60 de milioane de euro

Niro Investment Group, acționarul Grand Hotel du Boulevard, care va fi redeschis la finalul anului 2019 sub brandul de lux Corinthia, a anunțat că va investi până în anul 2022 aproximativ  60 mil. euro în dezvoltarea de proiecte hoteliere.

„Redeschiderea Grand Hotel du Boulevard reprezintă un proiect imobiliar major al companiei noastre dezvoltat în sectorul ospitalităţii, în condiţiile în care intenţionăm să dezvoltăm în timp un portofoliu valoros de hoteluri şi restaurante în România„, a declarat potrivit capital.ro Nicolae Dumitru, preşedinte al Niro Investment Group.

Grupul va continua să îşi crească investiţiile în industria ospitalităţii prin amenajarea unui nou hotel premium în Bucureşti, situat pe bulevardul Expoziţiei. Se estimează că acesta se va deschide până în 2021 şi va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 mp, fiind destinat oamenilor de afaceri şi turiştilor.

Dorești să afli mai multe despre proiectele pe care le are în derulare Niro Investment Group sau alți dezvoltatori de proiecte hoteliere din România? Solicită un demo gratuit!

Sursa articol: capital.ro