Hotel Invest in vizita la 200 de companii la RomHotel si Targul de Turism

In perioada 14 – 17 noiembrie, centrul expozitional Romexpo Bucuresti a gazduit o noua editie a RomHotel si a Targului de Turism al Romaniei. Hotel Invest, partener media al evenimentului, a facut o vizita expozantilor.

Reunind peste 200 de companii din Romania si din Austria, Bulgaria, Germania, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia si Ungaria, Targul de Turism a prezentat vizitatorilor nenumarate oferte pentru petrecerea vacantelor, atat pentru sfarsitul acestui an, cat si pentru sezonul 2014.

In cadrul evenimentului, vizitatorii pot alege dintre sute de oferte atat pentru destinatii autohtone cat si de peste hotare, la preturi pentru toate buzunarele.
Chiar din prima zi peste 2.500 de persoane au vizitat Targul de Turism al Romaniei, in cautarea vacantelor perfecte.
Cei nehotarati si-au gasit pe ultima suta de metri oferte pentru petrecerea Craciunului si a Revelionului, dar cei mai multi dintre vizitatori au dorit sa-si pregateasca inca de pe acum destinatiile din vara anului 2014 si au profitat de reducerile de pana la 50% ale agentilor turistici.
La egalitate cu destinatiile din strainate, in materie de preferinte, zone precum Valea Prahovei, Bucovina, partiile de schi de la Staja sau litoralul romanesc au fost si acum printre alegerile romanilor prezenti la cea de a 30-a editie a Targului de Turism al Romaniei. In schimb, Grecia, Turcia, Mexic sau Republica Dominicana au fost alegeri sigure pentru vacantele din vara anului viitor.

Pe langa multele standuri de amenajari interioare cu mobilier si obiecte de design, inventar moale sau dotari pentru restaurante, baruri si cafenele, in cadrul RomHotel – doua standuri au atras atentia specialistilor in instalatii, colegii nostri de la Instal Focus.
Eva Light ne-a bucurat privirile cu mirifice candelabre din cristal de Bohemia. Elemente de sticla si ornamente sunt realizate cu tehnologii diferite – cum ar fi cu prese de masini, instrumente de suflare, sau slefuire cu masina. Procesarea sticlei in culori – pictura, emailare si slefuire a sticlei in mai multe straturi se face de obicei manual. Unele candelabre pot fi ornate cu elemente Swarovski┬« Strass┬«, Elements┬« sau Spectra┬«.
Cei de la BIT Soft au prezentat celor direct interesati, solutii IT de monitorizare si soft-uri pentru restaurante, baruri, cafenele si hoteluri.

hotelinvest.ro constructie hotel vacanta