Hotel cu 140 de camere in plin proces de renovare

Unul dintre cele mai vechi hoteluri clujene, se renoveaza. Hotel Sport, este situat pe Aleea Stadionului, Nr.1, in apropierea Stadionului Cluj Arena si a Salii Polivalente, intr-o zona centrala, atractiva si extrem de populata datorita evenimentelor organizate pe tot parcursul anului.

In anul 2015, SIF Moldova, a achizionat hotelul de doua stele cu 4,8 mil. euro (21 mil. lei) de la omul de afaceri Josef Goschy, proprietarul unuia dintre cele mai mari lanturi hoteliere din tara – Unita, confruntat cu probleme financiare. Fiindca se dorea o relansare,  intr-o noua formula a proiectului pe piata hoteliera, noii proprietari au decis sa inchida hotelul pentru lucrari de reabilitare, cu anumite modificari pe partea de functionare, astfel incat unitatea sa corespunda normelor HoReCa dar si sa creasca standardul pe partea de evenimente. Investitorii vor sa creasca nivelul de clasificare de la 2* la 4 * si sa creasca capacitatea de cazare; mai mult, hotelul ar beneficia de minim 20 de servicii, inclusiv facilitati de evenimente si conferinte, prin extinderea capacitatii cu mai mult de 400 de locuri, „ceea ce reprezinta mai mult decat media de pe plan local”. De asemenea, noii proprietari vor sa afilieze hotelul la un lant international.

Echipa Vitalis Consulting, se ocupa de intregul proces de management al modernizarii, acesta incluzand si partea de Site Management, Design Coordination, Budgeting and Tendering General Contractor. Lucrarile au demarat la sfarsitul anului 2018 si au ca termen de finalizare, sfarsitul anului 2021.

Hotelul vine in completarea unor importante obiective cu destinatie sportiva deja construite in zona: BT Arena si Cluj Arena. Singurul obiectiv care mai lipseste zonei si pentru care exista de asemenea planuri, este un bazin de inot, terenul fiind disponibil.

Chiar si cu aceasta investitie, cererea pentru spatiile de cazare in Cluj Napoca, ramane mare, tocmai din acest motiv, marele lant hotelier, Marriott, si-a anuntat recent intrarea pe piata locala.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro