Grupul Meininger cauta constructor pentru un Hotel situat la 200 de km de Oradea

Hotelul va fi structurat pe 7 etaje si va avea o suprafata construita de 6600 de metri patrati.┬áNavneet Bali, CEO al grupului Meininger Hotels spune ca a ales Budapesta pentru constructia celui de-al 17 hotel din grup datorita numarului mare de turisti: „In ultimii ani, numarul de turisti veniti in Budapesta a cunoscut o crestere dinamica. In 2014, 3 milioane de oameni au petrecut 7,4 milioane nopti in capitala Ungariei.”

HUotelHotelul va fi situat in zona centrala. Se doreste ca in cele 184 de camere sa existe 751 de paturi, dotate cu televizoare si WIFI. Hotelul va avea o zona de joaca, un spatiu de luat masa la parter si o bucatarie in care oaspetii vor putea sa isi prepare singuri mancarea.

In acest moment reprezentantii grupului Meininger sunt in discutii cu mai multe firme de constructie pentru realizarea fundatiei. Se doreste ca la sfarsitul anului sa se inceapa lucrarile la fundatie.

Pentru structura si inchideri, se va face o noua selectie in primavara anului viitor.

De anul trecut, IBC Focus monitorizeaza piata constructiilor si in Ungaria. Daca vreti sa ofertati la Hotelul din Budapesta sau la oricare alt proiect din Ungaria, da-ti click aici.