EscapeLand: Paradisul Aventurii din Pădurea Gârboavele își Deschide din Nou Porțile pentru Vizitatori

Cel mai amplu parc de aventură din România, EscapeLand, situat în inima Pădurii Gârboavele, la doar 15 kilometri de orașul Galați, își deschide din nou porțile pentru vizitatori începând cu data de 26 aprilie. Cu o suprafață de peste opt hectare, acest paradis al aventurii oferă o varietate impresionantă de trasee și activități pentru toți cei care caută senzații tari și o experiență autentică în mijlocul naturii.

Parcul este accesibil publicului de miercuri până duminică, între orele 10:00 și 20:00, inclusiv în zilele de sărbătoare și în mini-vacanța de 1-6 mai. EscapeLand este cunoscut nu doar pentru provocările sale aventuroase, ci și pentru politica sa de tarife accesibile, considerate cele mai mici din întreaga țară.

Tarifele variază între 25 și 40 de lei pentru o perioadă de 3 ore de aventură, iar cei dornici să prelungească experiența au opțiunea de a plăti o taxă suplimentară de 15 sau 20 de lei pentru fiecare oră în plus, în funcție de ziua săptămânii.

EscapeLand reprezintă alegerea perfectă pentru familiile și aventurierii deopotrivă, oferind oportunitatea de a experimenta natura într-un mod inedit și plin de adrenalină. Astfel, începând cu 26 aprilie, toți cei pasionați de aventură sunt invitați să descopere frumusețea și provocările oferite de acest loc special din inima Pădurii Gârboavele.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL