EQUITONE [linea]: Detaliile care fac diferența

Un material arhitectural rafinat care oferă libertate și dinamicitate designului prin jocuri creative de lumină și prin efectele vizuale captivante create. EQUITONE [linea] este un produs inovativ destinat fațadelor și aplicațiilor interioare și a fost creat în colaborare cu arhitecți experimentați.

Această soluție realizată pe bază de fibrociment oferă beneficiarilor posibilitatea de a crea un aspect unic pentru propria investiție. De asemenea, structura liniei este adaptabilă pentru orice tip de idee. Astfel, prin rotirea plăcilor una față de cealaltă se pot obține efecte multiple, iar suprafața acoperită cu EQUITONE [linea] va avea mereu un aspect diferit.

Fațade moderne și inovative cu ajutorul EQUITONE [linea]

Această soluție este prima de acest tip de pe piață și a reușit să câștige într-un timp destul de scurt aprecierea arhitecților. Designul tridimensional din fibrociment interacționează armonios cu mediul ambiant și oferă beneficiarilor posibilitatea de a alege între 3 culori.

Un lucru important de menționat este și faptul că acesta este primul material de acest fel realizat integral de un singur producător printr-un proces inovator și brevetat. Acest lucru garantează calitatea, dar și un finisaj mineral rafinat cu aspect natural. Datorită structurii canelate cu o adâncime de jumătate de centimetru poate fi montat atât cu fixare mecanică vizibilă, dar și ascunsă. Odată montate, plăcile vor crea alături de razele soarelui un aspect variat, în funcție de fiecare moment al zilei.

Care sunt avantajele acestui material?

  • Dimensiunile și proporțiile sunt inspirate de mâna umană
  • Are o textură naturală, delicată, combinată cu un design sofisticat și canelat, astfel oferă o estetică interesantă și inovativă
  • Pune la dispoziția beneficiarului o calitate superioară printr-un proces brevetat. Linia inovatoare de frezare industrială utilizată în fabrică alături de un flux controlat de producție creează un material brevetat care se bazează pe 3 piloni: integritate, stabilitate și detalii fine
  • Design jucăuș și creativ, care oferă o multitudine de posibilități atunci când vine vorba de utilizare

EQUITONE [linea] se bazează pe o atenție deosebită pentru detalii și se prezintă în piață drept o soluție complexă și rafinată, reușind să atragă privirile datorită expunerii vizuale dinamice. Totodată, indiferent de investiția finală, materialul aduce vizibilitate și dinamism, iar proporțiile sale sunt familiare și prietenoase la atingere. Toate aceste caracteristici transformă o astfel de soluție într-una potrivită pentru investitorii care caută idei unice, creative și inovatoare în materie de fațade.

Pentru mai multe detalii puteți accesa website-ul și broșura sau prin intermediul formularului de mai jos.