EQUITONE – Fatadele desavarsite care imbraca proiecte de referinta din intreaga lume

O sală de concerte din oraşul austriac Erl, un restaurant din Mechelen, Belgia, o casă pasivă din Germania, Universitatea Worclaw din Polonia, Pavilionul Clerkenewell din Londra precum şi numeroase complexuri rezidenţiale din Germania şi Austria – toate au un aspect desăvârşit datorită unei alegeri arhitecturale de impact: faţadele din fibrociment de la Equitone.

Sala de concerte Austria

Solicitați catalogul de proiecte realizate cu panelurile Equitone în România

Economice și eficiente energetic. Primitoare și durabile. Sustenabile și ușor de întreținut. Lista cerințelor pentru clădirile contemporane este lungă. Fie că vorbim de un complex rezidenţial, o clădire culturală, un restaurant sau o sala de evenimente, conceptul de fațadă ventilată și folosirea materialelor performante pentru acoperirea acestora este din ce în ce mai apreciată de către arhitectii și dezvoltatorii români.

Cladire de birouri, Belgia

5 MATERIALE UNICE PENTRU ORICE PROIECT REMARCABIL

Materialele de fațadă Equitone din fibrociment sunt o alegere naturală pentru fațade de proiecte rezidențiale, culturale sau chiar HoReCa datorită aspectului lor unic, veritabil și a faptului că pot fi combinate cu ușurință și cu alte materiale, obținând astfel design-uri desăvârșite. Plăcile EQUITONE sunt disponibile în 5 variante diferite: EQUITONE [linea], EQUITONE [materia], EQUITONE [tectiva], EQUITONE [pictura], EQUITONE [natura].

Restaurant in Belgia

EQUITONE [linea] – material tridimensional pentru faţade, colorat în masă, ce creează un joc de lumini şi umbre. EQUITONE [linea] afişează o suprafaţă liniară ce evidenţiază textura interioară a fibrocimentului.
EQUITONE [materia] – material colorat în masă, ce scoate în relief frumuseţea fibrocimentului. Materialul îmbină caracteristicile cimentului cu aspectul texturat adus la suprafaţa de fibre.
EQUITONE [tectiva] – material pentru faţade ventilate, colorat în masă, cu o suprafață periată, caracterizată de linii fine de șlefuire longitudinală, cu diferențe subtile, naturale, specifice aspectului intrinsec al materialului.
EQUITONE [pictura] – material pentru faţade ventilate din fibrociment cu un aspect arhitectural ultra mat.
EQUITONE [natura] – material colorat în masă pentru faţade. Fiecare panel EQUITONE [natura] este unic și păstrează la suprafață textura interioară a fibrocimentului.

Solicita o ofertă pentru produsele din gama EQUITONE!