Eleganta, culoare, inovatie si futurism la “DecoDesign & Construct Expo” 2013

Toamna aceasta, la Targu-Mures, se stabileşte tonul in amenajari interioare – exterioare si constructii. Aflata la a 11-a editie, “DecoDesign & Construct Expo” reprezinta un etalon al elegantei si stilului, reinventandu-se in cursul anului 2013.

Veniti in perioada 11-13 Octombrie 2013, in cadrul Promenada Mall, Targu Mures pentru a primi de la cei peste 40 de expozanti combinatia perfecta de eleganta, culoare, design, inovatie si futurism, precum si o reimprospatare de stiluri si o noua viziune asupra amenajarilor interioare, exterioare si construcţii.

“DecoDesign & Construct Expo” 2013 reflecta tendinta consumatorului catre confort ambiental si reprezinta un concept modern care reuseste sa ofere solutii complete pentru constructia si confortul casei sau al biroului. Liderii in design, constructii, amenajari interioare si dotari de ultima generatie din tara isi dau intalnire la Targu Mures, pentru a stabili tendintele anului 2014. Soluţiile inteligente in materie de mobilier si decoratiuni interioare, electrice si electrocasnice, solutiile de comunicare si divertisment pentru casa moderna a anului 2014, le gasiti numai la “DecoDesign& Construct Expo” 2013.

In calitate de partener media, Hotel Invest are bucuria de a va invita la “DecoDesign & Construct Expo” 2013, de vineri pana duminica (11-13 octombrie) la Promenada Mall, Targu Mures.