Doua Treimi din Cei Mai Puternici 100 de Constructori Vor Termina 2014 pe Crestere

Doua Treimi din Cei Mai Puternici 100 de Constructori Vor Termina 2014 pe Crestere

63% din companiile analizate de catre IBC Focus in editia din 2014 a Top 100 Antreprenori Generali in Constructii anunta ca acest an se va incheia pe crestere pentru ele, atat ca volum de afaceri cat si ca lucrari contractate.

Acesti 100 de antreprenori generali ruleaza afaceri de peste 8 miliarde lei. Practic, ei controleaza o treime din intreaga piata de aproximativ 29.000 de companii (firme inregistrate cu codul CAEN 4120 ÔÇô Lucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale). Cifra e insa in crestere cu 18% fata de ce inregistrau cele mai puternice 100 de companii in urma cu un an.

Optimismul de anul trecut, fara corespondent in realitate

In editia din 2013 a Top 100 Antreprenori Generali in Constructii, 47% din companiile prezente in clasament estimau ca anul se va incheia pentru ele in crestere. Datele analizate in 2014, odata cu publicarea datelor financiare pe anul precedent, ne arata ca doar un sfert dintre antreprenori au inregistrat cresteri in realitate, in timp ce scaderile suferite de veniturile celorlalte companii au dus la disparitia din actualul clasament a mai bine de o treime din acele 100 de firme de constructii.

Top 100 Antreprenori Generali in Constructii 2014 – editat de IBC Focus, lider de piata in monitorizarea pietei constructiilor – este singurul anuar de profil din Romania, aflat acum la a cincea editie, care iti dezvaluie cele 3 secrete pe care orice firma din domeniu trebuie sa le afle o data pe an:

raspunsul la intrebarea „Cum va fi cu adevarat 2015 in constructii?„. Predictii reale pentru strategia invingatoare;
Cine sunt Top 100 Antreprenori, care singuri detin o treime din piata, santierele acestora, performantele lor financiare si estimari pentru perioada 2014 – 2015;
Analiza pietei constructiilor – bazata pe interviuri valoroase cu constructorii de top, analiza riguroasa a firmelor din constructii si analiza intregii pietei de profil

Pe langa aceste informatii, Topul IBC Focus mai ofera informatii in premiera despre cei mai profitabili antreprenori, cele mai importante 10 companii nou intrate in clasament, dar si cele mai importante disparitii, cei mai mari 10 angajatori din piata, dar ne si spune de ce sa fii angajat la un astfel de constructor iti va aduce stabilitate profesionala.

Toti cei interesati de aceste date pot accesa Top 100 Antreprenori Generali in Constructii 2014.