Mobila Dalin – Enjoy living

Pe pia╚Ťa din 1992, MobilaDalin este o companie romaneasca, producatoare de mobilier tapi╚Ťat. Recunoscuta la nivel na╚Ťional, cu participari la expozi╚Ťii interna╚Ťionale, MobilaDalin ofera canapele ╚Öi alte produse de mobilier tapi╚Ťat, o imbinare reu╚Öita intre confort, calitate ╚Öi stil.
Pentru mul╚Ťi, o canapea este o simpla canapea. Pentru noi, o canapea reprezinta mai mult decat atat: in spatele ei stau creativitatea ╚Öi dedica╚Ťia unor profesioni╚Öti care, de 20 de ani, pun pasiune ╚Öi suflet in fiecare produs care iese din mainile lor.┬á
La MobilaDalin testam in permanenta produsele noastre pentru a ne asigura ca ele raspund celor mai fine exigente. Aten╚Ťia acordata detaliilor ╚Öi selec╚Ťia riguroasa a tapiteriei sunt garantia produselor noastre ce ne eviden╚Ťiaza pe piata.┬á
Suntem dedica╚Ťi in a gasi cele mai inovatoare idei ╚Öi a le transforma in solu╚Ťii decorative care exprima elegan╚Ťa, culoare, func╚Ťionalitate ╚Öi versatilitate.

www.hotelinvest.ro mobilier tapitat mobilier hotel mobila pensiune

www.hoetelinvest.ro mobila hotel mobilier pensiune mobilier tapitat canapele

Nisa1 (1)

Berlin1

MobilaDalin detine o retea proprie de showroom-uri, francize, lanturi de magazine care expun si vand produse, atat in Romania, cat si in comunitatea europeana: Austria, Franta, Germania, Italia, Spania.