Mobila Dalin – Enjoy living

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Pe piața din 1992, MobilaDalin este o companie romaneasca, producatoare de mobilier tapițat. Recunoscuta la nivel național, cu participari la expoziții internaționale, MobilaDalin ofera canapele și alte produse de mobilier tapițat, o imbinare reușita intre confort, calitate și stil.
Pentru mulți, o canapea este o simpla canapea. Pentru noi, o canapea reprezinta mai mult decat atat: in spatele ei stau creativitatea și dedicația unor profesioniști care, de 20 de ani, pun pasiune și suflet in fiecare produs care iese din mainile lor. 
La MobilaDalin testam in permanenta produsele noastre pentru a ne asigura ca ele raspund celor mai fine exigente. Atenția acordata detaliilor și selecția riguroasa a tapiteriei sunt garantia produselor noastre ce ne evidențiaza pe piata. 
Suntem dedicați in a gasi cele mai inovatoare idei și a le transforma in soluții decorative care exprima eleganța, culoare, funcționalitate și versatilitate.

www.hotelinvest.ro mobilier tapitat mobilier hotel mobila pensiune

www.hoetelinvest.ro mobila hotel mobilier pensiune mobilier tapitat canapele

Nisa1 (1)

Berlin1

MobilaDalin detine o retea proprie de showroom-uri, francize, lanturi de magazine care expun si vand produse, atat in Romania, cat si in comunitatea europeana: Austria, Franta, Germania, Italia, Spania.