Diggerland – parcul in care copiii se joaca de-a constructiile cu utilaje adevarate

Fara doar si poate, copiilor le plac jucariile cu care pot construi, de la camioane cu remorca, la ciocane, surubelnite, galeti si lopeti din plastic. Asadar, ideea unui parc de distractii in care pot conduce diverse utilaje de constructii duce entuziasmul celor mici la cu totul alt nivel.

Diggerland este un parc tematic creat exact pentru a-i aduce pe copii in inima santierului, insa fara riscurile pe care le presupune munca in constructii. Aici copiii pot opera singuri utilaje de constructii adevarate, care au trecut prin cateva modificari ingineresti pentru a putea fi folosite in totala siguranta de catre oricine.

Parcul se intinde pe o suprafata de peste 80.000 de metri patrati si are 25 de atractii diferite cu ajutorul carora cei mici isi pot forma o idee despre cum se desfasoara lucrurile in domeniul constructiilor.

Chiar daca niciun copil nu a fost vatamat in acest parc, nu toti parintii sunt de acord sa ii aduca aici, pentru ca se tem ca ar putea fi tentati sa se joace cu utilaje de pe santiere adevarate. Voi ati fi de acord sa va aduceti copiii intr-un asemenea parc?

Acces la toate santierele active din Romania puteti avea prin victa.ro.