Descopera tesaturi moderne si indraznete la Cocktail Fabric Collections – eveniment gratuit organizat de Sophia Home Decoration

Designerii si arhitectii pasionati de tesaturi moderne si indraznete sunt invitati sa participe joi, 16 noiembrie, in Bucuresti, la un eveniment unic si original organizat de Sophia Home Decoration – magazin de perdele, draperii, tesaturi si materiale de colectie destinate amenajarii spatiilor HoReca (hoteluri, restaurante, pensiuni, cafenele.), constructiilor publice (muzee, galerii) dar si locuintelor private.

Cocktail Fabric Collections va gazdui prezentarea noilor colectii lansate la Maison&Objet 2017 si reprezinta o sursa rafinata de inspiratie pentru designuri reusite.

Participarea la eveniment este gratuita, trebuie doar sa confirmati prezenta pana la data de 13 noiembrie , cu rugamintea sa ne trimiteti o fotografie despre dvs, care va fi inclusa in brosura evenimentului, alaturi de functia si compania dvs. Aceasta brosura va fi inmanata fiecarui participant.

Evenimentul va avea loc joi, 16 noiembrie, ora 19.00 pe B-dul. Pache Protopopescu nr. 21, Bucuresti. Va asteptam cu drag!