Deny Design iti ofera confort absolut pentru un somn linistit!

Aveti nevoie de perne noi?

Iata un test: Puneti perna pe podea si pliati-o pe jumatate. În cazul pernelor umplute cu pene si puf, scoateti aerul din ele. Când o sa îi dati drumul, perna ar trebui sa-si revina la forma normala. Pentru pernele umplute cu materiale sintetice, asezati un pantof sport pe ele si ar trebui sa ridice pantoful, revenindu-si la forma initiala.

 

Alegerea pernei reprezinta o chestiune de preferinte personale. Din momentul în care v-ati decis asupra dimensiunii, cautati o perna care sa fie atât de pufoasa pe cât va doriti dumneavoastra si care sa aiba grosimea si densitatea care sa vi se par cel mai confortabile.

Deny Design se ocupa cu importul de perne si pilote din puf de gasca din Ungaria.

 

Ce ne diferentiaza?

Pernele contin umplutura naturala (fulg gasca,puf gasca sau amestec in diferite procente din puf cu pana de gasca) sunt tratate antialergice,antiacariene si au o viata lunga (minim 5 ani).

Nanginu este 100% BBC si este cerat pe interior pentru a nu ii mai permite coditei fulgului sa sparga si sa iasa afara.

Gama de culori este diversificata: crem, bleo, lila, vernil, gri si bineinteles alb.

 

Ce ne recomanda?

Pentru a va convinge ca produsul nostru este exact ce trebuie pentru confortul placut al unui turist care apeleaza la serviciile hoteliere prezentam cateva hoteluri si pensiuni, atat din Bucuresti, cat si din tara, care au apelat la produsele noastre:

* Hotel Razvan
* Hotel Residence Hirscher

Avantajul celor care apeleaza la serviciile noastre este ca pot cere orice gramaj, dimensiune si forma.

 

Cateva ponturi pentru intretinerea pernelor

Pernele umplute cu puf sau cele umplute cu puf si pene ar trebui curatate o data sau de doua ori pe an. Unele curatatorii au periodic, la promotie, anumite servicii de curatare a pernelor. Pernele umplute cu material sintetic pot fi spalate la masina, verificati etichetele. Daca folositi fete de perna, care se vând în set cu lenjeriile de pat, spalati pernele umplute cu material sintetic anual.

 

Materialele de calitate, culorile placute, si modelele interesante contribuie la un aspect nou, deosebit al investitiei dumneavoastra!

 

La Deny Design gasesti produsul potrivit!
 

Date de contact

Telefon: 0722 237016
0763 906911
E-mail: contact@denydesign.ro

 
Add a Comment