Gama de Spa-uri și Swim Spa-uri cu care te poți bucura de avantajele înotului și hidromasajului

Într-o lume agitată, aflată în permanentă viteză, când TIMPUL nu mai are răbdare cu noi, de cele mai multe ori ajungem să punem pe ultimul plan sănătatea. Astfel, plecând de la lipsa acută de timp a omului modern, precum şi de la dorinţa acestuia de a descoperi într-un singur loc toate serviciile de care are nevoie, Schmidt Exclusive Designing vă oferă o gamă diversificată de Spa-uri si Spa-uri cu înot contra curent, unde vă puteţi bucura de momente de linişte alături de familie sau prieteni.

Hidromasajul și înotul, nu mai reprezintă de mult timp un simplu răsfăţ. Ele sunt o formă eficientă de relaxare, dar şi un tratament  excelent pentru stimularea sistemului nervos şi circulator, iar unii specialişti îl consideră chiar cheia longevităţii. Hidromasajul oferă o multitudine de opțiuni, de la un masaj în profunzime, revitalizant, și până la eliminarea toxinelor din corpul uman creând o stare de relaxare profundă, îmbunătăţind circulaţia limfatică şi pe cea sanguină. Vă invităm să descoperiți mai jos gama de Spa-uri și Swim Spa-uri cu care te poți bucura  de avantajele înotului și hidromasajului:

Modelul Lorenne

Vă doriţi o vacanţă, dar locul de muncă nu vă permite asta? Modelul Lorenne vă oferă o mini-vacanţă relaxantă în doar 30 minute în spa-ul dumneavoastră cu hidromasaj. Invită şi câţiva pieteni şi veţi simţi efectul de relaxare al unei vacanţe întregi chiar în propria grădină, la apusul soarelui cu o muzică bună în surdină.

Modelul Swim Dreamer

Relaxează-te şi descoperă efectele terapeutice ale hidromasajului şi al înotului contra curent cu Swimspa-ul Swim Dreamer. Hidromasajul este un răsfat la care este aproape imposibil să spui NU. Terapia prin hidromasaj ajută la dobândirea unei stări fizice excelente, te eliberează de stresul cotidian şi îţi redăsentimentul de linişte chiar la tine acasă.

Modelul Sophie

Sophie îţi oferă prilejul să petreci o parte a timpului liber alături de persoanele dragi, într-o atmosfera intimă, şi unde ar putea fi aceasta, dacă nu chiar la tine acasă? Petreci timpul liber într-un ambient plăcut, îţi recapeţi energia şi te încarci cu optimism.

Modelul Super Dreamer

Cui nu îi plac momenele de relaxare şi odihnă atât fizică cât şi psihică? Acum ai posibilitatea să îţi concepi în caminul tău personal un colţisor de rai, o oază de relaxare sau un mic centru spa în care să te simţi rege în fiecare zi. Înotul iti ofera un excelent antrenament cardiovascular si de asemenea iti tonifica musculatura, te ajuta sa slabesti si iti fortifica plamanii. Daca vei intelege cu adevarat beneficiile inotului si il vei practica, iti vei imbunatati cu adevarat viata Modelul nostru Super Dreamer este exact ceea ce vă trebuie!

Solicită mai multe informații despre gama completă de Spa-uri și Swim Spa-uri realizate de Schmidt Exclusive Designing completând formularul de mai jos: