Cook & Chill – cel mai nou concept pentru cresterea performantei bucatariilor profesionale

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Cu totii stim cat de importanta e satisfactia clientilor, mai ales atunci cand acestia au experiente directe cu serviciile din domeniul hotelier, fie ca ne raportam la partea de cazare, fie la experienta culinara de care au parte.

image002Esti managerul unui restaurant? De cate ori nu ti s-a intamplat sa primesti multe comenzi din partea clientilor, iar bucataria sa fie atat de aglomerata incat sa nu le poti onora? Nu mai e nevoie sa amintim ce s-a intamplat dupa: oaspeti nemultumiti care pe langa faptul ca nu se mai intorc la restaurantul tau, te vor vorbi de rau in randul prietenilor si a cunoscutiilor.

Tu te-ai gandit cum sa optimizezi munca si sa cresti eficienta si productivitatea in bucataria ta profesionala? Stiai ca se acum se poate gati chiar si fara prezenta bucatarului in locatie?

Specialistii Belfix Distribution de prezinta noua solutie COOK & CHILL, un concept de cuptoare combi si racitoare marca Fagor Industrial. Acestea optimizeaza munca, performanta, eficienta si productivitatea in orice bucatarie profesionala.

Procesul Cook & Chill este din ce in ce mai necesar in bucatariile profesionale mai aglomerate datorita urmatoarelor aspecte:

  • image003Aduce economii in planificarea si gestionarea fluxului de lucru in bucatarie, dar si economii in necesarul de produse si reducerea cheltuielilor inutile cauzate de achizitia de materie prima in exces.
  • Este un sistem revolutionar care garanteaza succesul meniului dumnevoastra, duce la reducerea fenomenului de raspandire al bacteriilor, la extinderea termenului de conservare a alimentelor si previne producerea de alimente cu aspect uscat si volum diminuat.
  • Utilizarea sistemului Fagor cu cuptor si sistem de refrigerare va permite sa oferiti o gama mai larga si mai flexibila de meniuri (exista predefinite pana la 99 de meniuri), precum si imbunatatirea calitatii acestora.
  • Procesul Cook & Chill impiedica caldura reziduala sa duca la modificarea calitatii produsului la reincalzire, precum si la pierderea nutrientilor.
  • Interactionarea cu echipamentul este foarte simpla si se poate face chiar si prin internet (programare/ pre- programare) sau prin intermediul unui smart phone. Controlul este unul electronic cu posibilitate de pre-programare a procesului de refrigerare si a ciclurilor de gatit, precum si optiunea de salvare/incarcare a retetelor cu ajutorul portului USB.
  • Si nu in ultimul rand, Cook & Chill poate inlocui rolul fizic al unui bucatar si este ideal pentru evenimentele care necesita un volum ridicat de meniuri. Ciclul de gatire/ racire reprezinta solutia ideala pentru ca preparatele sa fie servite la timp.

Vrei sa ai cele mai bune dotari pentru hotelul tau si sa primesti sfaturi de la specialisti? Click aici pentru catalogul Horeca.

Articol scris de Alina Muresan in colaborare cu Belfix Distribution, specialisti in furnizarea echipamentelor si dotarilor Horeca.

[google-translator]