DARWIN- creat pentru bunăstarea ta și a locuinței tale

Sănătatea, fie ea fizică sau mentală, este un aspect care ne preocupă pe fiecare dintre noi. Dar câți dintre noi s-au gândit că locul în care trăim sau muncim poate avea un impact imens în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea fiecăruia dintre noi? Mulți ani de studiu și cercetare i-au convins pe oamenii din spatele companiei Delos să lanseze un produs care să transforme locuințele oamenilor într-un mediu cât mai benefic pentru sănătatea acestora.

Compania Delos a luat naștere prin prisma viziunii de a aduce cât mai aproape noțiunea de sustenabilitate de domeniul imobiliar, dincolo de condițiile de mediu. Condiția umană este principala preocupare a acestui brand, de aceea Delos concepe programe, sisteme și soluții cât mai adecvate pentru a promova bunăstarea, sănătatea, rezistența la stres, odihna și menținirea unei stări pozitive în spațiile în care locuim sau muncim, acolo unde ne petrecem cel mai mult timp din viața noastră.


Sursă: Arhiva Unsplash

Spațile închise în care ne petrecem timpul pot influența aproape orice aspect al vieții noastre, precum sănătatea, stările psihice, cât de bine dormim sau cât de productivi suntem, de aceea Delos a scos pe piață un produs inovator, DARWIN- prima platforma din lume care își propune să îmbunătățească sănătatea, starea de bine a omului și performanța.

Sistemul inteligent DARWIN se concentrează pe patru elemente importante care influențează corpul și mintea umană, precum filtrarea aerului, purificarea apei, iluminiarea și tehnologiile axate pe confort. Această platformă are un tablou de bord complex care oferă informații în timp real despre condițile existente în orice spațiu închis, informații bazate pe cercetare și algoritmi care pot fi personalizate, astfel încât să se potrivească perfect stilului de viață și nevoilor fiecăruia.

DARWIN echilibrează orice spațiu închis, asigurând soluții naturale pentru medii de viață îmbunătățite.

Autor: Bota Bianca