Incasari de 1,1 milioane euro in primul an de activitate

sursa poza

Hotelul Europa Royale, inaugurat in mai anul trecut in centrul istoric al Capitalei, a inregistrat afaceri de 1,1 mil. euro in 2012.

Gradul mediu de ocupare inregistrat a fost de 51%. Septembrie, octombrie si noiembrie au fost lunile cele mai bune. In aceasta perioada gradul de ocupare a atins un procent de 63%. Oaspetii Europa Royale au provenit in proportie de 80% din zona business. Restul de 20% au fost turisti.
ÔÇ×Pentru 2013, preconizam o cifra de afaceri de 1,9 milioane de euro si cresterea gradului mediu de ocupare la 61%ÔÇŁ, a declarat Giedre Straksaite, deputy manager Europa Royale Bucuresti.

ÔÇ×In ceea ce ii priveste pe oaspeti, tendinta va ramane neschimbata. Ne asteptam sa gazduim in principal clienti veniti din zona de business. Singurele exceptii credem ca se vor intampla in perioada iulie-august si decembrie-ianuarie, cand asteptam mai multi turistiÔÇŁ continua Giedre Straksaite.
Europa Royale Bucharest este primul hotel dintre cele 9 ale grupului Europa Group Hotels, deschis in alta zona decat in Tarile Baltice. Hotelul are 92 de camere.

Sursa

Tags:Add a Comment