Cursuri gratuite pentru sibienii care vor sa lucreze in industria hoteliera

Sibienii care vor sa lucreze in domeniul hotelier se pot califica gratuit prin intermediul unor cursuri desfasurate de Asociatia Judeteana de Turism Sibiu (AJTS) si finantate cu fonduri europene.
Cursul dureaza 6 luni, iar cei care se inscriu trebuie sa fi absolvit cel putin invatamantul obligatoriu. „Dupa dobandirea calificarii absolventul poate desfasura activitati in unitati de alimentatie publica, unitati hoteliere, pe vase comerciale sau de croaziera. Practicantul unei astfel de ocupatii efectueaza si intretine zilnic curatenia in camere, holuri, camere de receptie, sali de conferinte etc. in vederea respectarii standardelor de igiena si sanatate”, spune Simina Manea, directorul AJTS. Dosarul de inscriere trebuie sa contina copii dupa cartea de identitate, certificatul de nastere, diploma de studii, carnetul de somer sau adeverinta de somaj si o adeverinta de la medicul de familie. Cursul va incepe in momentul in care se formeaza o grupa de 15 persoane.

Pentru informatii si inscrieri, contactati Asociatia Judeteana de Turism Sibiu, tel. 0269 218121, e-mail office@sibiuturism.ro.

Sursa
Add a Comment