Top 3 cele mai importante investitii Horeca finalizate in 2015

Peste 1500 de investitii Horeca au fost verificate telefonic in 2015 de catre firma IBC Focus – lider de piata in monitorizarea pietei constructiilor. Dintre aceste 1500 de proiecte, 3 investitii care au fost finalizate in 2015, sar in evidenta ca importanta:

Ramada Plaza Craiova

ramadaHotelul Jiul din Craiova a trecut printr-un larg proces de modernizare. Ramada Plaza Craiova este al treisprezecelea hotel Ramada din Romania si al doilea de aceasta categorie dupa cel din Bucuresti Acesta dispune de 162 de camere, fiecare cu o suprafata de 34 de metri patrati. Este dotat cu o piscina acoperita, utilizabila pe tot timpul anului, cu saune umeda si uscata, sali de forta si de masaj. De asemenea oaspetii se pot bucura de trei restaurante, cu 80, 150 s,i 400 de locuri si patru sali de conferinta.

Complex Lotus Therm – Baile Felix

felixIn 10 octombrie 2015 complexul Lotus Therm si-a deschis portile pentru vizitatori. Lucrarile au vizat reabilitarea hotelului Lotus , lucrari la Felixarium, care cuprinde 14 bazine, spatiile wellness, restaurant si braserie. Printre dotarile complexului se afla si un centru de agrement, de tratament si sali de conferinta. In momentul deschiderii Lotus Therm a devenit primul centru wellnes de 5 stele din Romania.

Therme Bucurestitherme

Construita in Corbeanca, complexul Therme a fost finalizat la sfarsitul anului trecut. Deschiderea oficiala a fost facuta in 14 ianuarie. Suprafata totala a parcului acvatic este de 10 hectare, dintre care 15.000 de metri patrati reprezinta suprafata construita. In interiorul parcului, vizitatorii se vor putea bucura de bazine geotermale, hidromasaj, saune cu aburi, lac artificial, pisicine, sute de specii de arbori ÔÇô printre care cea mai mare plantatie de palmieri veritabili din Europa, plus atractia locului ÔÇô un exemplar din Copacul Vietii.

Centrul este impartit in 3 zone dinstincte: The Palm, Galaxy si Elysium. In zonele The Palm si Galaxy, copiii in varsta de pana la 3 ani au acces gratuit, iar in zona Elysium persoanelor sub 16 ani este interzisa.

Daca vreti sa ofertati la investitiile Horeca care acum se construiesc sau se amenajeaza contactati-ne aici.