EURODIDACTICA – Mobilier reglabil pentru scoli si gradinite

De câte ori, ca părinți, nu am fost surprinși de statistică tot mai alarmantă privind rata dereglărilor morfo-funcționale la copii, cauzate (și) de poziția incorectă a acestora la masa/în bancă? De câte ori, la ședințele din școală, la care trebuia să luăm și notițe, nu am remarcat incomoditatea statului într-o bancă fixă, pe care nu o poți ajusta  nevoilor tale? Imaginati-vă că acest lucru li se întâmplă copiilor noștri zi de zi, în condițiile în care dotarea unei școli presupune, în cel mai bun caz, achizitionarea a 2 categorii de seturi de mobilier școlar: pentru clasele primare și pentru cele gimnaziale și liceale!

În acest sens, Eurodidactica vă propune o gamă largă de mobilier cu structură metalică (mese) și din lemn (scaune) pentru grădinițe, ajustabile (prin reglajul telescopic al piciorului, în cazul meselor) pe 3 înălțimi (scaun: 260-300-340 mm; masa:460-520-580mm).  Cu o gamă cromatică largă (albastru, roșu, verde, galben), precum și cu forme diferite (mese rotunde, pătrate, trapezoidale, dreptunghiulare, tip semilună sau frunză de trifoi), mobilierul de grădinițe poate fi adaptat oricărui interior, personalizându-l. Blatul este realizat din PAL melaminat  de înaltă calitate, cu cant PVC.

Solicita o oferta de pret pentru gama de mobilier reglabil de la Eurodidactica!

În ceea ce privește mobilierul școlar reglabil, acesta se prezintă sub formă de set individual (1masa-1scaun) sau dublu (1 masa -2 scaune), pentru nivel primar, gimazial și liceal.  Reglajul se face pe 3 trepte de înălțime, conform standardului EN 1729: bancă (640-700-760mm), scaun (380-420-460mm). Robustețea produselor este asigurată de structura metalică a acestora, executată din profile rotunde din oțel, îmbinate prin sudură executată robotizat.  Băncile sunt prevăzute cu plase pentru bagaje, având blatul din PAL de 18 mm, cu cant ABS de 2mm și colțuri rotunjite.

Care ar fi soluția? Mobilierul reglabil, ce poate fi ajustat înălțimii fiecărui copil. Astfel, prin dotări inteligente, s-ar reuși prevenirea celor mai severe deformări ale coloanei, economisind, totodată, și resursa financiară, din simplu motiv că mobilierul nu va trebui schimbat an de an: el va crește alături de copiii noștri!

Toate produsele sunt certificate, răspunzând celor mai înalte standarde de calitate. Pe pagina noastră de web EURODIDACTICA găsiți specificațiile tehnice pentru toate pozițiile, precum și prețurile aferente acestora.