Cum arata cel mai nou hotel subacvatic? FOTO

Amatorii de senzaţii tari şi vacanţe ieşite din comun au de acum o nouă destinaţie absolut uluitoare: un hotel subacvatic din Fiji.

Cei care călătoresc în Fiji şi care dispun de un buget generos pentru vacanţă, pot alege să se cazeze la un hotel cu o privelişte de milioane. Nu numai că poţi vedea marea din cameră, ci absolut tot ce se ascunde în adâncurile ei. Asta pentru că Poseidon Undersea Resort a fost construit chiar sub apă, la 13 metri adâncime, în laguna unei insule izolate.

Hotelul dispune de 25 de apartamente, restaurant, bar, sală de gimnastică şi chiar şi de o capelă unde se organizează nunţi.

Proiectul aparţine lui L. Bruce Jones, patronul US Submarines Inc.

O asemenea privelişte are însă şi un preţ pe măsură. O săptămână de cazare în adâncul apelor costă 15.000 de euro pe persoană. Accesul în complexul subacvatic se face cu un lift special construit.

Hotelul are şi camere deasupra nivelului mării, însă principala atracţie o constituie apartamentele din adâncuri, unde turiştii pot admira viaţa marină, recifurile de corali şi o mulţime de specii de peşti tropicali.

Modulele subacvatice ale complexului sunt structural separate, astfel că fiecare dintre ele poate fi închis, dacă se iveşte vreo problemă, iar apoi ridicat la suprafaţă pentru reparaţii.

Sursa
Add a Comment