Cum arata cel mai modern hotel din Sinaia?

Daca te-ai intrebat vreodata cum e sa traiesti la inaltime, vei gasi raspunsul in cel mai modern hotel din Sinaia, care te intampina cu 180 de camere de lux, trei restaurante sofisticate si cu servicii ultramoderne.

Petrece intins pe un sezlong, la soare, pe marginea unei piscine decorate cu mozaic, coloane grecoromane si picturi cu peisaje insorite. Nu, nu trebuie sa pleci in tarile calde si nici sa calatoresti mii de kilometri pentru a ajunge. Faci doar doua ore cu masina, pana la cel mai modern hotel din Sinaia, Hotel International. Cu o istorie de aproape 30 de ani, Hotel International a fost renovat in totalitate si regandit in jurul conceptului „Where business meets pleasure”. Aici, spatiile destinate intalnirilor de afaceri sunt imbinate cu destinatiile de relaxare, printre care Centrul de Divertisment si Centrul Spa.

Dupa cateva ore petrecute la piscina, iti poti recastiga energia la unul dintre cele trei restaurante ale hotelului.

Prezent la evenimentul de inaugurare, Cabral a declarat: „Hotelul m-a surprins placut. Finisaje foarte bune, piscina si SPA-ul arata tare bine, iar camerele sunt foarte misto aranjate. Mai presus de toate, insa, stau serviciile si personalul.“

Sursa
Add a Comment