Cum a stat piața construcțiilor Horeca în anul 2018?

Cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA am identificat, de la începutul anului 2018, un număr de 2214 proiecte din domeniul Horeca, și anume spații de cazare (hotel, pensiune, vile turistice), spații entertanment, zone de agrement, centre de relaxare, spa, restaurante, cafenele. Dintre acestea, 1695 proiecte au reprezentat construcții noi.

Aruncând o privire asupra situației proiectelor pe zone de dezvoltare, constatăm că Sud-Vestul și Nord-Estul au generat cele mai multe astfel de proiecte în decursul anului 2019. Totodată, în județele Constanța (152 proiecte), Cluj (127), Brașov (107) și Tulcea (96) sunt concentrate cele mai multe investiții de acest tip la nivel național.

În comparație cu celelalte tipuri de proiecte, domeniul Horeca  ar ocupa locul 4 în clasament, dupa proiectele tip rezidential, industrial și construcțiile sociale.

Vrei toate șantierele din domeniul Horeca la un click distanță? Asistenta virtuală de vânzare la șantiere VICTA te poate ajuta. Solicită un demo GRATUIT pe: www.victa.ro