Conduraru Grup – servicii complete si profesionalism in hidroizolatii

hidroizolatie terasaCompania Conduraru Grup activeaza in domeniul constructiilor prin furnizarea si montajul sistemelor integrale de izolatii, fiind specializata pe sectorul lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii pentru constructii civile si industriale deopotriva, atat pe plan local in Bucuresti, cat si la nivel national.

Serviciile oferite cuprind atat lucrari de la zero in cadrul proiectelor de ridicare a imobilelor, incepand cu infrastructura unui imobil, portofoliu ce cuprinde lucrari de hidroizolatie radier, hidroizolatie fundatie, la suprastructura imobilului, hidroizolatie terasa, in diverse structuri de terasa circulabila, terasa necirculabila, terasa inversata, acoperisuri inierbate prin realizarea teraselor cu vegetatie, cat si lucrari de reabilitare in cazul sistemelor deteriorate.

Conduraru Grup garanteaza pentru calitatea indelungata a sistemelor de termoizolatie si hidroizolatie ai asigura o garantie integrala asupra fiecarui sistem executat, fie ca vorbim de o hidroizolatie monostrat, hidroizolatie in dublu-strat sau sistem complet de termohidroizolatie.

Societatea este certificata ISO 9001 si ISO 14001, certificatele obtinute fiind un aspect ce vine sa intareasca increderea clientului catre o companie stabila, cu o vasta experienta in acest domeniu.

Compania dispune de toate resursele necesare realizarii lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase, a hidroizolatiei cu membrana pvc, sau a lucrarilor de impermeabilizare cu solutii pensulabile, hidroizolatie bicomponenta sau monocomponenta.

Conduraru Grup Hidroizolatii, dispune de personal calificat si logistica interna pentru realizarea unor lucrari de inalta calitate, folosind cele mai performante materiale.

Drept marturie a calitatii oferite de-a lungul timpului, societatea Conduraru Grup Hidroizolatii, se bucura de un portofoliu impresionant de clienti, precum si numeroase recomandari din partea acestora, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari sau beneficiari persoane fizice.

Pentru informatii detaliate, va invitam pe site-ul companihidroizolatie_bituminoasaei www.hidroizolatii-conduraru.ro

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL

Str.Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0721.724.104 / 0756.724.104

E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Hidroizolatii Conduraru – calitate pentru viitor!

Ai nevoie de consultanta sau de o oferta de pret? Completeaza formularul de mai jos: