Insula de Perdele iti ofera acum cel mai bun raport calitate/pret- 15RON/ml

* Cautati cel mai bun raport calitate/pret? Avem pentru dumneavoastra perdele al caror pret incepe cu 15RON/ml!
* Sunteti un client pretentios, pentru care calitatea este pe primul loc? Avem pentru dumneavoastra colectia de lux!

Insula de Perdele va ofera cele mai bune solutii pentru amenajarea apartamentului sau casei dumneavoastra in materie de perdele si draperii. Perdelele si draperiile pe care le aveti la dispozitie in magazinele Insula de Perdele sunt de cea mai buna calitate si intr-o gama larga de texturi si culori.

Redecorarea ferestrelor poate fi atat de simpla si de productiva cu ajutorul unui specialist care va poate oferi consultanta in ceea ce priveste alegerea produsului potrivit pentru caminul dumneavoastra.
In cadrul magazinelor Insula de Perdele aveti de ales dintr-o gama larga de perdele si draperii care se impart:

dupa stil: clasice sau moderne;
dupa destinatie: pentru bucatarie, pentru copii, pentru dormitor, pentru living ( ca si material special pentru dormitor exista DRAPERII SPECIALE DE VARA (BLACKOUT) care nu permit trecerea luminii, asigurand intuneric total).
dupa tesatura(material): voal, organza, tafta, creponate, imprimate, blackout, jackard, voaluri brodate, plus, etc.

Toate acestea sunt disponibile in toate varintele de culoare!

Perdelele si draperiile reprezinta obiectul principal al magazinului iar manopera, confectionarea la dimensiunile solicitate de client este GRATUITA! Exceptand produsele deja mentionate, magazinul mai detine: galerii, jaluzele verticale, rolete textile.

Magazinele Insula de Perdele sunt amplasate Bucuresti in incinta Cora Lujerului-Militari, Real Pallady, Auchan Militari, precum si in Targu Mures, Alba Iulia, Satu Mare, Pitesti, Slatina si Craiova.

www.insuladeperdele.ro
Add a Comment