Cine castiga anul acesta 20 milioane euro din hoteluri?

Omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad, preşedintele gru­pului de firme Perla Majestic, cu activităţi în turism, spune că de la începutul anului până în prezent cererea pentru cazare în hotelurile pe care le deţine a crescut şi că aşteaptă până la finalul anului încasări de 20 mil. euro, mai mari cu 8% faţă de anul trecut.

„Şi pentru anul viitor am bugetat venituri mai mari. Am construit bugetele luând în calcul o creştere economică de 1% şi un curs valutar estimat la 4,8 lei pentru un euro”.

Libanezul are şase hoteluri pe litoral, printre care Phoenicia Holiday Resort, Perla Majestic, Majestic Olimp, Majestic Jupiter, care au adus încasări de 10 mil. euro vara aceasta. Acestea funcţionează din mai până în septembrie. El mai deţine două hoteluri în Capitală, Phoenicia Grand Hotel cu 348 de camere şi Phoenicia Express, care ar urma să aducă încasări de 10 mil. euro până la finalul anului.

Murad mai controlează lanţul de restaurante Spring Time, producătorul de pateuri Mandy şi mai multe afaceri în domeniul imobiliar.

Sursa
Add a Comment