Cei mai activi antreprenori de ansambluri rezidentiale din Romania

Victa ii stie pe antreprenorii care au realizat ansambluri rezidentiale in Romania in ultimii 2 ani. In total sunt peste 600, iar cei mai activi, cu peste 5 astfel de proiecte in portofolii sunt Danya Cebus Romania, Bog’Art, Con Casa, Betasil, Gama Construct si Consal Edilitare. 4 dintre acesti antreprenori au sediul in Bucuresti,  in timp ce 2 plaseaza judetele Sibiu si Satu Mare pe harta celor mai activi antreprenori de ansambluri rezidentiale. 

Danya Cebus a finalizat anul trecut faza II de constructie a ansamblului rezidential Adora Urban din Bragadiru, iar in prezent are 2 proiecte anuntate in Bucuresti si cate unul in Arad si Timisoara. Bog’Art continua in acest an lucrarile la Belvedere Residence in Bucuresti, iar Con Casa se pregateste de demararea unui nou santier in Sibiu.

Proiecte rezidentiale in 2018

Victa poate genera si analize de marketing in timp real bazate pe proiectele monitorizate de echipa de cercetare pe care o are in spate. Cate proiecte rezidentiale sunt in lucru in acest an?  Vezi in graficul de mai jos:

Doresti sa stii care sunt cei mai activi antreprenori din domeniul Hotel&Relaxare sau cate hoteluri se construiesc in acest an in Romania?

Solicita un demo live gratuit cu Victa.

Cine este Victa? Prima asistenta de vanzare la santiere din Romania.
Pentru că o simplă bază de date cu șantiere nu este suficientă într-o piață atât de dinamică și imprevizibilă cum e cea a construcțiilor, IBC Focus a reinventat modul de ofertare la șantierele în lucru și a dezvoltat asistenta virtuală de vânzări la proiecte și santiere Victa.ro – un serviciu unic in Romania. Printre abilitățile pe care le pune la dispoziție se numără capacitatea de a prospecta și a genera instant liste cu cei mai buni potențiali clienți, conceperea de studii de piață și marketing bazate pe cifre reale și în timp real precum și generarea de hărți cu șantierele de interes și organizarea traseului de vânzări direct în Google Maps.