Cea mai mare conferinta dedicata arhitecturii, in aceasta toamna, la Cluj-Napoca!

Peste 350 de arhitecti interesati sa se dezvolte in domenii precum arhitectura, urbanism sau design, sunt asteptati la cea de-a IV-a editie a evenimentului Architecture Conference&Expo, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca, sub semnatura Libero Events.

Evenimentul desfasurat sub tematica Renewing cities: Climatul urban pentru noile generatii aduce in fata participantilor peste 15 speakeri internationali, nationali si locali, care vor dezbate aspecte legate de noile orase, precum impactul tehnologiei in arhitectura, transportul public, cladirile verzi, siguranta in arhitectura sau spatiile publice si rezidentiale.

file-page1

Reprezentantii birourilor de arhitectura BDP si Gehl Architects, prezenti in Romania la Architecture Conference&Expo

Printre speakerii care au confirmat prezenta la eveniment se numara David Cash, presedinte din anul 2012 la Building Design Partnership (BDP) din Londra si Eveline Petcu, Project Manager la Gehl Architects din Danemarca. David Cash are o experienta de peste 35 de ani in arhitectura, iar proiectele sale se axeaza pe retail, educatie sau sanatate. Printre proiectele arhitectului se regasesc Statia Piccadilly din Manchester, Parcul Alder Hey Health, Centrul de Inovatie al Universitatii Strathclyde si Centrul Schonbuhl din Suedia. In anul 2014, biroul de arhitectura BDP a ocupat locul II in Top 100 Architecture Practices din UK, conform AJ100.

David Cash speaker Architecture 2016

Eveline Petcu este Project Manager in cadrul Gehl Architects, un lider global in designul urban, iar de curand a finalizat proiecte de dezvoltare ale unor cartiere din Aarhus, Danemarca, dar si un plan principal pentru orasul Red Deer din Alberta (Canada). De-a lungul carierei, Eveline a lucrat in proiecte arhitecturale din New York, Rotterdam sau Copenhaga, unde si-a dezvoltat capacitatea de a transmite prin arhitectura schimbarile culturale, geografice si climatice.

Eveline Petcu Speaker Architecture 2016

Noutatea editiei din acest an o reprezinta Gala Premiilor Architecture Conference&Expo, unde activitatea si proiectele importante realizate de-a lungul timpului de catre numerosi arhitecti, asociatii si birouri de arhitectura, vor fi premiate. Inscrierile in cadrul expozitiei de proiecte se vor realiza pe site-ul oficial al evenimentului.

Pe langa prezentarile si sesiunile de dezbateri sustinute de speakerii acestei editii, participantii vor avea oportunitatea de a interactiona cu specialistii din domeniile conexe in cadrul zonei expozitionale a evenimentului, dar si de a realiza un tur al locatiei.

Inscrierile la Architecture Conference&Expo se realizeaza pe site-ul oficial al conferintei, www.architectureconf.ro. La editia de anul trecut, printre speakerii prezenti s-au numarat Bas Ten Brinke (CEO, 70F), Charles Phu (Fondator, Office for Architectural Culture), Serban Tiganas (Presedinte Dico si Tiganas) sau Caroline Fernolend (Director, Mihai Eminescu Trust).

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Companiile care sustin acest eveniment sunt:

  • Partener Principal: Alukoenigstahl
  • Parteneri: Roockwool, Ordinul Arhitectilor din Romania, Knauf Insulation, Brikston, Symmetrica, Chic Ville, EuroGSM