Caz socant la un hotel din Los Angeles

Descoperire macabra la un hotel din Los Angeles, intr-un rezervor de apa de pe acoperisul cladirii in care a fost gasit cadavrul unei femei. Clientii hotelului se plangeau de ceva timp ca apa era murdara si avea un gust ciudat.

Victima este o tanara de 21 de ani, data disparuta la sfarsitul lunii trecute. Clientii hotelului se plangeau ca apa pe care o foloseau era murdara, iar cei care si bausera din ea, au spus ca avea un gust ciudat, scrie rtv.net.

Cand conducerea hotelului a verificat cele patru rezervoare de pe acoperis, a gasit intr-unul dintre ele un cadavru. Chemati de urgenta, pompierii au taiat rezervorul pentru a ajunge la corpul neinsufletit.

Victima a fost identificata drept o turista canadiana, in varsta de 21 de ani, data disparuta la sfarsitul lunii trecute. „Nu excludem posibilitatea unei crime, iar in acest moment nu avem suspecti”, a afirmat unul dintre politistii care ancheteaza cazul.

Femeia a fost vazuta ultima data pe 31 ianuarie. Camerele de supraveghere au filmat-o in timp ce se urca intr-unul dintre lifturi si se comporta ciudat. Ea parea sa se ascunda intr-un colt si apasa disperata pe mai multe butoane.

Sursa
Add a Comment