Câte șantiere de tip hotel sau pensiune se puteau oferta în aprilie?

În luna aprilie au fost monitorizate 491 proiecte din domeniul Hotel & Relaxare la nivel național. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de 1,98 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 4,47 miliarde RON.

Cele mai multe astfel de proiecte au fost identificate în județul Constanța (48). Următoarele poziții în clasament sunt ocupate de Cluj cu 27 investiții și Brașov cu 26 investiții.

Câte șantiere cu cere de ofertă au fost monitorizate?

Potrivit VICTA.ro, în luna aprilie au fost identificate 39 hoteluri și pensiuni care prezintă cereri de oferte. Iată 3 astfel de șantiere:

  • Complex hotelier P+9E, hotel Rose Del Lago, centru de afaceri, alimentație publica, piscine, Constanța. Proiectul prezintă cerere pentru fier fasonat, nefasonat, BCA de 30 și 10 ( premium) și adezivi beton.
  • Hotel, centru SPA și wellnes, D+P+2E, 28 camere, 3 apartman, Harghita. Proiectul prezintă cerere de cărămidă Porotherm de 20 cm si 30 cm.
  • Agropensiune Belvedere P+E+M cu 8 camere, jacuzzi și bucătărie de vară, Maramureș. Proiectul prezintă cerere pentru bucătărie de vară ( toată gama de materiale aferente).