Care este zona cu cele mai multe investiții anunțate în ultimele 3 luni?

Nord-Vestul conduce detașat la nivel de număr de investiții conform asistentei virtuale de vânzări la șantiere VICTA. Cu peste 1.100 de proiecte anunțate în ultimele 3 luni, această zonă se bucură de atenție sporită din partea specialiștilor în construcții care dezvoltă proiecte de interes cu o valoare estimată ce depășește 2 mld RON.

La nivel de domenii, clădirile rezidențiale private par să fie liderul cu 171 de proiecte anunțate, urmate de domeniul construcțiilor sociale și de comunitate (111 proiecte anunțate), și de domeniile Industrial (106 proiecte) și cel de Infrastructură (104 proiecte).

În domeniul HoReCa au fost anunțate 71 de investiții care includ: atât unitățile de cazare, cât și centrele de agrement, locurile de joacă, bazele sportive, centrele spa, restaurantele, cafenelele sau sălile de evenimente.

În ceea ce privesc județele cu cea mai intensă activitate, remarcăm faptul că județele Cluj și Bihor sunt cele care au atras cel mai mare număr de investiții în ultimele 3 luni în zona Nord-Vest. Astfel, top 3 județe arată astfel: Cluj (414 proiecte), Bihor (308 proiecte) și Bistrița-Năsăud (138 proiecte).

Vrei toate șantierele din Nord-Vestul țării la un click distanță? Asistenta virtuală de vânzare la șantiere VICTA te poate ajuta. Solicită un demo GRATUIT pe: www.victa.ro